Esztergomi Panaszkönyv

10 hivatali dolgozóból 11 ezt olvassa! Problémád van? Írd meg bátran, megoldjuk. Vagy nem. De mindenképp megpróbáljuk.

Az oldal mindösszesen arra vállalkozik, hogy nyilvánosságot biztosítson a városban felmerülő problémák megoldása érdekében. A város polgármesteri hivatalához semmiféle köze nincs. Az itt történő hibabejelentés nem pótolja a problémák hivatalos úton történő ügyintézését vagy jelzését. A hivatal panaszbejelentő oldala a www.esztergom.hu/index.php/main/page/panasz címen érhető el.

Rács balesetveszélyes

Elkészült: 2018-06-22 11:00

Az önkormányzat emberei egy figyelemfelhívó oszloppal próbálták megoldani a problémát.
Ezért inkább megcsináltuk néhány perc alatt. (Egy erősebb vasrúd kellett a rácselemek megmozdításához, amit ritkán hord az ember magával... ezért lett kérve a javítás, hát nem sikerült nekik...)

Az eredeti bejelentés:

2018-06-09 00:19

A Rákóczi téren található ivókút körül elhelyezett rács balesetveszélyes.
A csoda az, hogy senki nem törte még ki a lábát.

Oszd meg és lájkold! Ne feledd, a nyilvánosságnak nagy ereje lehet!

Írd le mi a problémád!

Milyen problémákat várunk? Kitörik a bokád a járdán. Nagy a kátyú. Nincs kuka. Égig ér a gaz. Nem ég a lámpa. Világrengető városfejlesztési ötleted van. Apró városfejlesztési ötleted van.

Milyen problémákat NEM várunk? Valamelyik politikus hülye/lop/csal/hazudik. Soros / Orbán / Gyurcsány / Romanek / Tétényi / Meggyes. A szomszéd lova megette a Trabantod. Izzad a lábad és nem lehet kapni pamutzoknit.

Neved:

A neved megadása nem kötelező. Ha szeretnél esetleg később választ, akkor a kapcsolati adatokat is megadhatod.

Problémád:

Világos címadás segíti a probléma megoldását.

Leírás:

Próbálj tárgyilagos maradni és mellőzzük az indulatokat és a személyeskedést. Csak és kizárólag az Esztergom várossal kapcsolatos gondok maradnak fenn a lapon. A többit töröljük.

Kép:

Fotót is csatolhatsz a problémáról. Nem kötelező.

Ne legyél robot!

Az alábbi gomb megnyomásával kijelented, hogy a fent megadott adatok valósak és elfogadod, hogy azokat az IP címeddel együtt rögzítjük az igom.hu szerverén.