Esztergomi Panaszkönyv

10 hivatali dolgozóból 11 ezt olvassa! Problémád van? Írd meg bátran, megoldjuk. Vagy nem. De mindenképp megpróbáljuk.

Az oldal mindösszesen arra vállalkozik, hogy nyilvánosságot biztosítson a városban felmerülő problémák megoldása érdekében. A város polgármesteri hivatalához semmiféle köze nincs. Az itt történő hibabejelentés nem pótolja a problémák hivatalos úton történő ügyintézését vagy jelzését. A hivatal panaszbejelentő oldala a www.esztergom.hu/index.php/main/page/panasz címen érhető el.

Parkosítás befejezése

2018-06-11 18:57

A Zöld ház helye mellett érthetetlen okokból félbe maradt a parkosítás.

Elkészült? Már nem aktuális? Kamu bejelentés?

Írj a hello@igom.hu címre és javítjuk/töröljük/készre állítjuk!
A levélben tüntesd fel a bejelentés sorszámát (#19) vagy url-jét (http://panaszkonyv.igom.hu/bejelentes/19-parkositas-befejezese)!

Oszd meg és lájkold! Ne feledd, a nyilvánosságnak nagy ereje lehet!

Írd le mi a problémád!

Milyen problémákat várunk? Kitörik a bokád a járdán. Nagy a kátyú. Nincs kuka. Égig ér a gaz. Nem ég a lámpa. Világrengető városfejlesztési ötleted van. Apró városfejlesztési ötleted van.

Milyen problémákat NEM várunk? Valamelyik politikus hülye/lop/csal/hazudik. Soros / Orbán / Gyurcsány / Romanek / Tétényi / Meggyes. A szomszéd lova megette a Trabantod. Izzad a lábad és nem lehet kapni pamutzoknit.

Neved:

A neved megadása nem kötelező. Ha szeretnél esetleg később választ, akkor a kapcsolati adatokat is megadhatod.

Problémád:

Világos címadás segíti a probléma megoldását.

Leírás:

Próbálj tárgyilagos maradni és mellőzzük az indulatokat és a személyeskedést. Csak és kizárólag az Esztergom várossal kapcsolatos gondok maradnak fenn a lapon. A többit töröljük.

Kép:

Fotót is csatolhatsz a problémáról. Nem kötelező.

Ne legyél robot!

Az alábbi gomb megnyomásával kijelented, hogy a fent megadott adatok valósak és elfogadod, hogy azokat az IP címeddel együtt rögzítjük az igom.hu szerverén.